Over ons

KLINKEN Wijnen en Dranken is inmiddels ruim zes jaar gevestigd in Winkelcentrum Zonnehof in de wijk Oosseld Vijverberg in Doetinchem-OostHettie en Hans Klinkhamer zijn de eigenaren van deze wijnhandel-slijterij met zijn moderne sfeervolle inrichting.

In deze inrichting komt de presentatie van het wijnassortiment goed tot zijn recht. En met name in het gedeelte achterin de zaak kan de wijnliefhebber in alle rust zijn favoriete wijn uitzoeken en desgewenst ook proeven.

Het voorste gedeelte is bestemd voor het assortiment gedistilleerde dranken met de typische KLINKEN specialiteiten. Specialiteiten als OLDE IESSEL, NAOBERS, KOUD HE zijn exclusief bij KLINKEN verkrijgbaar.

En natuurlijk is er bij KLINKEN ook ruimte gereserveerd voor een speciaalbier assortiment en kunt u er terecht voor de huur van statafels en een biertap. Voor de eindejaarperiode is KLINKEN het juiste adres voor een persoonlijk relatiegeschenk waarbij wij u graag adviseren.

Wijnproeven met collega's, famile of vriendengroep kan bij KLINKEN in een sfeervolle ambiance. Groepen van 10 tot 30 personen zijn van harte welkom. Informeer vrijblijvend naar de kosten.

Kom langs bij KLINKEN Wijnen en Dranken of maak een afspraak.(tel.0314-392098) en vraag naar Hans Klinkhamer.

alt

In verband met de ziekte van Hans zijn voor de maand september de openingstijden als onderstaand:

Donderdag: 13.00u - 18.00u
Vrijdag: 10.00u - 18.00u
Zaterdag: 10.00u - 17.00u
 
Developed by